bra och dåligt

Min dag började väldigt bra, en timmes träning på Take Care, promenad med Elsa och lite plugg. I eftermiddags skulle jag till ungdomsmottagningen och göra ett cellprov, självklart var tanten sjuk. Precis som alltid! Vilken arbetsgivare vill ha en anställd som är sjuk i tid och otid och dubbelbokar och gör oss "kunder" så jävla missnöjda?! Blää :(
Nu har jag precis kommit hem från Veinge skolan där jag ska ha min VFU som börjar nästa vecka. Träffat min handledare och planerat lite vad jag ska göra m.m. Jättetrevlig handledare och jag tror att jag kommer trivas väldigt bra kommande tre veckor! Massor att planera men det är ju så roligt!
·
På begäran! Recept från veckans matsedel!

Laxburgare: En laxfilé bit per person eller blanda ut med hälften torsk eller någon annan god fisk, en skvätt grädde, ett ägg, massor med dill, citron, salt och vit peppar. Mixa i matberedare och stek i rikligt med smör. Dom kan bli ganska lösa så klicka ut smeten direkt på järnet så blir det bra. Servera med lättkokt broccoli och hemgjord tzatsiki med mycket vitlök.

Kvällens recept: