projekt: hall


Äntligen kan jag visa lite bilder från hallen! Ny färg på panelen, nya tapeter och nytt golv. Det som är kvar att göra är trappan, snedtaket i trapp uppgången ska bli en fin trävägg och två glaskivor ska in där det i dag är en "vanlig" vägg. Resultatet av det får ni se när vi är färdiga. Här kommer lite bilder på hallen så länge. Fortfarande lite småfix kvar. (bort med alla sladdar, nya taklampor, tyg framför jackhängaren, elementrören ska målas m.m.)
Se och njut :)
Byrå, korgstol, matta och golvlampa kommer från det stora varuhuset i Helsingborg, svart halvmåne format bord köpte jag hos söta Mariette i hennes fantastiska butik Tulipa i Knäred. Egentligen vill jag inte ha något från Ikea, men jag erkänner i bland har dom fina praktiska saker till ett bra pris och det funkar om man blandar upp dem lite loppisfynd och gamla saker man hittar här och var :)
Kommer ni ihåg hur det såg ut innan? Jag har snart föträngt det i alla fall, nä det ar helt okej innan men absolut inte vår stil. Nu är det så mycket Markus och Sofia som det kan bli. Vi är nöjda och Elsa har fått en fin ny korg.
Före bilderna ligger på den andra datorn så de kommer i ett annat inlägg.
Ps. Tilda, du är välkommen när du vill med dina tips och idéer till trädgården. M sa OK till stockrosor mot väggen! Happy!